Novinka v sortimentu - DETURNER

22. 01. 2024, 01:15

Nová autokosmetika v naší nabídce: Předstaujeme vám Deturner

Vážení milovníci automobilů a ctitelé dokonalého vzhledu vašich plechových miláčků, máme pro vás vzrušující novinku! Do naší nabídky jsme s hrdostí zařadili novou řadu autokosmetiky od značky Deturner. Tato značka na českém trhu již byla (je), nicméně za posledních několik let zde značka není moc vidět.

S polským výrobcem jsme se tedy domluvili a nově budeme do České republiky dovážet i tuto značku jako výhradní distributor.

Abych byl upřímný, po této značce jsem pokukoval už dlouho a to již před takovými 4 nebo 5 lety. Nikdy jsem ale neměl příležitost vyzkoušet jediný produkt od nich. Než jsme tedy navázali spolupráci, vyžádali jsme si z Polska nejdříve vzorky, abychom si je vyzkoušeli a rozhodli se, jestli Deturner chceme v nabídce opravdu mít.

Během testování jsem byl mile překvapen, ne že bych si myslel něco jiného, ale vše funguje jak má a rozhodně zde vidím potenciál.

Tak jako u autokosmetiky SWAG, kterou z Polska také výhradně dovážíme, tak i u autokosmetiky Deturner je vynikající poměr ceny a výkonu. Další fakt, co můžeme u Deturneru vypíchnout je design a také číselné zařazení produktů pro snažší identifikaci. Jako další bonus jsou všechny přípravky luxusně parfémovány, takže při práci vždy ucítíte příjemnou vůni. No a nakonec musím zmínit tu cenu, protože ta je tak nízká, někdy až k neuvěření. Dejte si dohromady ostatní faktory a máme tu dost zajímavou autokosmetiku, která může konkurovat i mnohem známějším, avšak mnohem dražším značkám.


Pár faktů o značce Deturner:

Inovativní složení pro maximální účinnost
Deturner přichází s produkty, které jsou výsledkem nejnovějších vědeckých poznatků v oblasti automobilové chemie. Každý produkt je pečlivě formulován tak, aby poskytoval maximální účinnost při čištění a ochraně vašeho vozu. Od šamponů s nano-technologií, přes vosky s dlouhodobým ochranným efektem, až po speciální přípravky pro ošetření interiéru – Deturner má vše, co potřebujete pro dokonalý vzhled a ochranu vašeho vozu.

Ještě jednou, proč jsme se rozhodli pro Detruner?
Kvalita, která přesvědčí.
Rozhodli jsme se zařadit Deturner do naší nabídky především kvůli vynikající kvalitě a vysoké účinnosti jejich produktů. Značka Deturner si klade za cíl poskytnout zákazníkům to nejlepší z oblasti autokosmetiky a my chceme, aby naši zákazníci měli přístup k produktům, které opravdu fungují a poskytují viditelné výsledky.

Snadná aplikace
Výrobky od Deturner jsou navrženy tak, aby jejich použití bylo co nejjednodušší a nejrychlejší, což šetří váš čas a energii. Ať už jste profesionální detailer nebo jen nadšenec do péče o auto, oceníte, jak snadno můžete dosáhnout profesionálních výsledků.

Široká škála produktů
Nabídka Deturner pokrývá všechny aspekty péče o automobil – od exteriéru po interiér. To znamená, že ať už potřebujete hloubkově vyčistit lak, obnovit lesk kol nebo ošetřit kožené čalounění, najdete v jejich řadě přesně to, co hledáte.

Máme zde řadu produktů určených k okamžitému použití, tyto produkty snadno zvládne použít i nezkušený uživatel. Jedná se produkty k základnímu a běžnému použití.
Deturner nedávno přišel i s novou řadou Expert Line, kde najdete autokosmetiku pro hloubkové čištění, takže zde nesmí chybět odstraňovač asfaltu, hmyzu, vodních skvrn a dalších.
Nezapomínejme ani na příslušenství, takže ručníky, utěrky a další potřebné detailingové produkty.
Další novinkou je i snadno aplikovatelná keramika ve spreji s výdrží 1 rok, se kterou může pracovat i opravdový začátečník.
No samé dobroty.

Pozitivní zpětná vazba od zákazníků
Při výběru nových produktů do naší nabídky vždy pečlivě sledujeme recenze a zkušenosti zákazníků. Produkty Deturner získaly vysokou spokojenost mezi uživateli, což nás utvrdilo v rozhodnutí nabídnout vám tyto prvotřídní přípravky.

Jak vám Deturner změní péči o auto?
Používání autokosmetiky Deturner přinese nejen okamžité zlepšení vzhledu vašeho vozidla, ale také dlouhodobou ochranu jeho povrchů. S těmito produkty můžete očekávat, že váš vůz bude nejen čistší a lesklejší, ale také lépe odolný proti nepříznivým vlivům počasí a běžnému opotřebení.

Vyzkoušejte novou řadu autokosmetiky Detruner. Mrkněte na náš e-shop do sekce DETURNER nebo navštivte naši prodejnu v Pardubicích a zjistěte, jak může být péče o vaše vozidlo snadnější, účinnější a šetrnější k vaší peněžence. Vaše auto si zaslouží to nejlepší – dopřejte mu kvalitu od Deturner!


Autor článku: Daniel Doležal

Komentáře

Diskuze je prázdná.

Pro základní funkce, příjemné nakupování, analytické účely a případně i pro reklamní účely využíváme soubory cookies.

Souhlasím
Nastavení
Nesouhlasím