Ultracoat Samples - autokosmetika, vzorek, 200 ml Tar & Glue

200ml balení oblíbených produktů Ultracoat.
Zobrazit více
0% (0 hodnocení)
Vyřadili jsme z nabídky
NANOSPEC /
klub
Zaregistrujte se a získejte výhody k nákupu!
katalogové číslo: UC-SAM-TG
výrobce:Ultracoat
cena bez DPH:74 Kč
cena vč. DPH:89 Kč
popis
parametry
soubory
diskuze
Recenze
Produkty v sadě
Aplikace

ULTRACOAT

SAMPLES
200 ml

Prodáváno vždy po jednom kuse.

Popis jednotlivých produktů nalzente v záložce "PRODUKTY V SADĚ".

Objem jednotlivých přípravků:

  • 200ml

Ultracoat je dynamicky se rozvíjející společnost se zaměřením na špičkové keramické povlaky. Ultracoat je na trhu již od roku 2015 a od té doby si produkty polské značky našly obrovskou oblibu mezi nadšenci do detailingu, ale i profesionálními detailery po celé Evropě.
Garantujeme nejvyšší kvalitu všech produktů, které jako výhradní dovozci značky Ultracoat pro ČR a SK nabízíme i Vám.

Objem200 ml
Diskuze je prázdná.
přidat příspěvek do diskuze
K produktu zatím nikdo recenzi nenapsal Přidat recenzi

BEAD PRINCE
Na použití velice snadný protekční sealant (wet coat) s obsahem SiO2 ve spreji, který přináší okamžité a ohromující výsledky. Stačí nastříkat na právě umytý a ještě mokrý vůz a následně pomocí tlakové myčky opláchnout. Nevyžaduje žádné náročné přípravy laku, které jsou nutné před klasickým nanášením coatingu. Díky velice silným hydrofobním vlastnostem usnadňuje sušení povrchu. Po aplikaci přípravku Bead Prince získá lak automobilu hloubku, mokrý vzhled a vysoký lesk. Navíc získáte okamžitou ochranu laku během pár minut.


TAR & GLUE
Přípravek na odstranění zbytků asfaltu a lepidla z karosérie vozu. Dokonale odstraní stopy zbytky po samolepkách, asfaltové tečky nebo mízu ze stromů. Čistič je šetrný vůči povrchu, na laku nezanechá žádné stopy.

I když má velice silné čistící účinky, je stále bezpečný k použití na laku, alukolech i plastových částech vozu. Přípravek je bezpečný i pro již nanesené keramické povlaky a nenaruší jejich ochranné vlastnosti.


FINEST WIPE
Přípravek podobný Isopropylalkoholu (IPA), avšak s mnohem větším účinkem nyní ve vylepšené verzi. Doporučujeme před aplikací keramického povlaku. Ideální i jako inspekční sprej po leštění laku pro odstranění zbytků leštících past.

Finest Wipe se stane nezbytným pomocníkem pro přípravu laku před aplikací keramických povlaků..


SHAMPOO+
Vysoce koncentrovaný autošampon s vůní citrusů je navržen pro aktivní čištění automobilu. Má silně odmašťující vlastnosti a je tak vhodný pro dekontaminaci laku před aplikací keramiky nebo vosku. Autošampon je velice účinný i při odstraňování zbytků leštících past.
To ale není vše, je určen i pro pravidelnou údržbu již nanesených keramických povlaků. Díky svým čistícím vlastnostem snadno obnoví hydrofobní účinky keramické ochrany laku.
Shampoo+ je na pěnu bohatý autošampon s podmanivou vůní citrusů.


APC+
Čistící přípravek, který si zamilujete pro jeho univerzálnost použití. Své uplatnění najde mezi profesionály v každém detailingovém studiu, ale i v domácnosti. Je vhodný k odstranění nečistot v interiéru i exteriéru vozdila. Může být použit na čištění venkovních i vnitřních plastů, zádveří, podběhů, motorového prostoru i laku - kdekoliv! APC+ (All Purpose Cleaner) je vysoce koncentrovaný, z jedné 500ml lahvičky lze naředit až 20 litrů čistícího přípravku!


QUARTZ TIRE DRESSING
Impregnační přípravek k ochraně pneumatik. Navrátí pneumatikám barevnou sytost a matný saténový finiš a v případě vrstvení i maximální lesk.
Díky svému složení je výsledkem silná hydrofobita po dobu několika týdnů od aplikace. Výsledný finiš máte doslova sami v rukách. Postupným vrstvením se zvyšuje výsledná úroveň lesku. Při aplikaci jedné vrstvy je povrch matný, sytý a nemastný. Čím více přípravku nanesete, tím více se budou pneumatiky třpytit.

Návod k použití po rozkliknutí daného produktu v sekci "Produkty v této sadě".


Pro základní funkce, příjemné nakupování, analytické účely a případně i pro reklamní účely využíváme soubory cookies.

Souhlasím
Nastavení
Nesouhlasím